• Tekstgrootte
 Mijn UMCG  

Medische Publieksacademie

Print 

​Het UMCG heeft samen met Dagblad van het Noorden de Medische Publieksacademie opgericht. Het UMCG wil met de Medische Publieksacademie een brug slaan tussen het toponderzoek dat in het UMCG plaatsvindt en de interesse hiervoor van het publiek. Toponderzoekers en artsen van het UMCG geven een toelichting op de laatste stand van zaken op het gebied van hun specialisme.

De lezingen zijn geschikt voor iedereen. Medische kennis is niet nodig om de lezingen te kunnen volgen. De inleiders staan er om bekend complexe onderwerpen op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen. Het UMCG wil via de Medische Publieksacademie een groot publiek informeren over zijn onderzoeksactiviteiten en legt hierover op deze manier ook publiekelijk verantwoording af.

Programma voorjaar 2017

Alle lezingen in het voorjaar 2017​ zijn volgeboekt. Aanmelding is niet meer mogelijk.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn verwerkt en de e-mailbevestigingen zijn verzonden. Als u bent ingeloot, heeft u per ingelote lezing een e-mail ontvangen met de bevestiging dat u bent ingeloot. U kunt dus meerdere mails hebben ontvangen. Deze e-mail is uw toegangsbewijs, bewaar de e-mail zorgvuldig. Heeft u geen toegangsbewijs via de e-mail ontvangen, dan bent u niet ingeloot.

Locatie

De lezingen vinden plaats in de Blauwe zaal van het UMCG en zijn alleen toegankelijk met een toegangsbewijs.

Video-opname

Dit jaar maken we een video van de lezingen van het voorjaar. Een week na de lezing plaatsen we de video op dit deel van de UMCG website en op het UMCG YouTube-kanaal.

Informatie

U kunt bellen op maandag van 15.30 - 16.30 uur en op donderdag van 13.30 - 14.30 uur, telefoonnummmer (050) 361 16 90.


 

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram