• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

UMCG Leefstijlwijzer

Print 

Met de UMCG Leefstijlwijzer willen wij patiënten, begeleiders, bezoekers en medewerkers van het UMCG bewust maken van een gezonde leefstijl. De adviseur van de Leefstijlwijzer helpt u bij het maken van gezonde keuzes die van invloed kunnen zijn op uw gezondheid, herstel van een operatie of tijdens uw ziekteproces. De leefstijladviseur geeft bijvoorbeeld tips over een gezond eet- en beweegpatroon, hoe te ontspannen of te stoppen met roken.

Informatiepunt en inloopspreekuur

We hebben een speciaal informatiepunt voor leefstijladviezen, de UMCG leefstijlwijzer. Het informatiepunt bevindt zich bij Ingang Oostersingel, Fonteinstraat 11, vlakbij de fontein. De leefstijladviseur houdt daar inloopspreekuur van maandag tot en met donderdag van 9.30 - 12.30 uur.

U kunt ook een afspraak maken via Contact. Het advies is gratis, en iedereen kan er gebruik van maken. De uitkomsten zijn voor uzelf, u krijgt ze op papier mee. Met de adviezen kunt zelf aan de slag met het verbeteren van uw leefstijl. Onze leefstijladviseurs denken graag met u mee welke stappen dit kunnen zijn.

Een gezonde leefstijl is van belang

De leefstijlcheck past bij het belang dat we hebben bij gezond ouder worden (healthy ageing). Het voorkomen en vroeg opsporen van ziekte is daarbij erg belangrijk.

 

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram