• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Zorg voor het Noorden. Ook in het UMCG.

Print 

​​​​​​Hier bundelen negen ziekenhuizen en drie ambulancediensten hun krachten voor jouw zorgloopbaan.

Zorg is mensenwerk. Teamwerk. Dat doen we hier in het Noorden over de grenzen van onze negen ziekenhuizen en drie ambulancediensten heen. Om de kwaliteit van de zorg ook in de toekomst te garanderen. En om jou als werkzoekende alle mogelijkheden voor een afwisselende loopbaan te bieden. Samen. Toekomstgericht. Dat noemen we hier Zorg voor het Noorden.

Meer goede opgeleide zorgprofessionals

‘Zorg voor het Noorden’ staat voor de toekomst van (werken in) de ziekenhuiszorg in Noord-Nederland. Het belangrijkste doel van onze samenwerking is het zorgen voor meer goede opgeleide zorgprofessionals in de ziekenhuiszorg.

Een baan die bij jou past

Hier kiezen we niet voor onszelf, maar voor de zorg van ons allen. Door de kracht en omvang van onze samenwerking kunnen wij jou steeds beter de uitdagende baan bieden die aansluit op jouw opleiding, ambities, werkervaring en leeftijdsfase. In de regio die jij wilt. Bij Zorg voor het Noorden vind je de werkplek die past bij je levensfase. Ook als je wilt switchen of terugkeren naar de zorg.

Gezamenlijke opleidingen

Omdat opleidingen steeds vaker gezamenlijk gefinancierd worden, zijn je mogelijkheden groot. Al tijdens je opleiding kom je dan bij meerdere ziekenhuizen binnen. Je kunt dus proeven wat bij je past en als je eenmaal aan het werk bent, ook makkelijker switchen.

Samen staan wij voor de Zorg voor het Noorden.

Op dit moment bieden ziekenhuizen in de regio een gezamenlijke opleiding voor anesthesiemedewerkers, werken we aan een gezamenlijke opleiding voor kinderverpleegkundigen en een gezamenlijk traject voor mensen die terug willen keren naar de zorg. Het is onze ambitie om het aantal gezamenlijke opleidingen de komende tijd verder uit te breiden.

Meer informatie staat op www.zorgvoorhetnoorden.nl

 Zorgverlenend personeel