• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Wij zijn Anouk en Agathe, werkzaam als seniorverpleegkundigen op afdeling D3va

Print 
20 september 2018

​Wij zijn Anouk en Agathe, werkzaam als seniorverpleegkundigen op afdeling D3va. Wat maakt het zo leuk om op onze afdeling  te werken? 

​D3va is een hele dynamische afdeling met verschillende interessante specialismen, zoals longtransplantatie, longziekten, centrum voor thuisbeademing en klinische immunologie. Naast de bedden op de verpleegafdeling hebben we ook een Respiratory Care Unit met 6 bedden. Hier bieden we intensieve patiëntenzorg en kunnen patiënten extra bewaakt worden, bijvoorbeeld na een longtransplantatie of tijdens het instellen van non-invasieve beademing. Dit maakt onze afdeling uniek. 

We hebben een goede samenwerking met artsen en verpleegkundig specialisten,  waarbij klinisch redeneren een grote rol speelt. Door deze goede samenwerking en open houding, ervaren wij onze afdeling als een prettig leerklimaat. Dit maakt dat wij ons als verpleegkundige blijven ontwikkelen en elke dag met plezier naar ons werk gaan. De taken die wij vervullen in werkgroepen maakt het werk extra leuk, omdat we samen meewerken aan de kwaliteit op de afdeling. Spreek dit je aan? Aarzel dan niet om een dag(deel) bij ons op D3 mee te lopen om zelf te ervaren hoe het is om in ons  team van het UMCG te werken en/of –voor 8 oktober- een sollicitatie  te sturen.​

​​Bekijk de contactgegevens en vacature​