• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Ik ben Dorien Hoffard, en ik werk op K1VA

Print 
03 oktober 2018

Hallo  allemaal, mijn naam is Dorien Hoffard, ik ben 23 jaar en werk sinds 2 jaar op K1VA. Dit is een dynamische chirurgische afdeling voor patiënten met een aandoening van het zenuwstelsel (hersenen, schedel, ruggenmerg en wervelkolom).

Het werken op afdeling K1VA is zo leuk om dat je niet kan voorspellen hoe je dag zal verlopen. De zorg voor patiënten is complex en moet doorlopend worden bijgesteld. Dit vraagt van ons als verpleegkundigen om flexibel en creatief te zijn. Dit is uitdagend en biedt volop kansen om je te ontwikkelen!

De afdeling biedt plaats aan 30 patiënten. Deze patiënten worden geopereerd vanwege aandoeningen aan het zenuwstelsel, zoals de hersenen, schedel, ruggenmerg en wervelkolom. Naast de lichamelijke zorg is er veel aandacht voor het mentale en emotionele functioneren van de patiënten en het begeleiden van de naasten van de patiënt.

Het team van K1 is een enorm leuk team in Noord-Nederland. Het is gezellig, veilig, open, professioneel en er is veel ruimte voor een goede dosis humor! De samenwerking met artsen en andere disciplines is goed en kenmerkt zich door korte lijnen.

Dus als je jezelf wilt uitdagen en ontwikkelen en samen met ons wilt werken in een geweldig team, loop dan een dag mee. Bekijk ook onze vacatures.