• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Ik ben Anouk Voogd, 41 jaar en werk sinds 2005 als gipsverbandmeester in het UMCG op de afdeling orthopedie/ trauma chirurgie.

Print 
23 juli 2018

​Ik ben Anouk Voogd, 41 jaar en werk sinds 2005 als gipsverbandmeester in het UMCG op de afdeling orthopedie/ trauma chirurgie.

Ik ben trots op ons enthousiaste, ambitieuze  en  jonge team van gipsverbandmeesters, waarvan ik deel uit maak. Met elkaar willen wij kwalitatief goede zorg leveren en zijn we bezig met ontwikkeling en vernieuwing in ons vakgebied. Wat maakt mijn baan in het UMCG als gipsverbandmeester nou zo leuk? Het is een dynamische omgeving met veelal specialistische zorg. We zijn een van de  elf klompvoetcentra van Nederland. Hebben een multidisciplinair voetenteam waar je actief deel van uit maakt. Er is een poli met revalidatiekinderen die veelvuldig na hun botox behandeling door ons worden behandeld. Wij werken zowel zelfstandig als onder begeleiding van een arts voor zowel de poli trauma chirurgie en orthopedie. Daarnaast komen wij veel grote trauma’s met  bijbehorende letsels en operaties tegen, binnen het vak van gipsverbandmeester in een academische setting. Voor mij als gipsverbandmeester precies de uitdaging die ik in mijn werk zoek en wil behouden. 

Zie jij jezelf hier een jaar werken om je verder te verdiepen en te specialiseren in de mogelijkheden die het werken op een gipskamer in het UMCG met zich meebrengt? En houd jij van uitdaging en heb jij een leergierige instelling? Dan hopen wij dat je reageert en een dag met ons mee wilt werken om te zien of het van beide kanten klikt. Onze vacature vindt je via werken.umcg.nl