• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Kom jij ons team versterken?

Print 
Operatieassistent in het UMCGJe krijgt allerlei kansen om je verder te ontwikkelen.
  

​​Het vak van operatieassistent binnen het UMCG is volop in beweging, met name door de hoog complexe zorg en een grote diversiteit aan ingrepen, waardoor geen dag hetzelfde is! Als operatieassistent werk je in een van onze 28 klinische operatiekamers, die verdeeld zijn in vier sectoren. Je werkt in een ambitieuze omgeving, waar innovatie en ontwikkeling sleutelwoorden zijn. Door kleinschalig in sectoren en in dedicated teams te werken, bevorderen we de samenwerking en creëren we een prettig werkklimaat.

Je bent als operatieassistent werkzaam binnen één van de operatieve sectoren van de Operatieve Zorg Organisatie. Na een inwerkperiode ga je werken in één van de dedicated teams. Hierin kun jij je verder ontwikkelen in het vakgebied van één of meerdere specialismen en zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding OACV (operatieassistent met chirurgische vaardigheden) volgen als je kiest voor de Thoraxchirurgie, of om deel uit te maken van het ZUT (Zelfstandig Uitname Team). Ook het begeleiden van leerlingen, stagiairs, nieuwe medewerkers en bezoekers behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zijn er diverse werk- en taakgroepen waar je deel van uit kunt maken. Ook bieden we plekken voor leerling operatieassistenten​.

Solliciteren

Je kunt solliciteren via de vacature voor operatieassistent op onze website. Als gediplomeerde kun je ook een open sollicitatie sturen.

Je gegevens worden doorgestuurd naar het Hoofd Operatieassistenten. Je ontvangt binnen een paar dagen bericht.

Opleiding operatieassistent

Elk jaar in maart en september starten we met nieuwe leerlingen. Wil je weten wat anderen van de opleiding vinden? Bekijk de informatie over de opleiding operatieassistent​​​​​.