• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Intensive Care voor kinderen

Print 

De Intensive Care voor kinderen is aan het uitbreiden en zoekt regelmatig verpleegkundigen die graag bij osn willen werken.

Over de Kinder IC

De Kinder IC is een ‘high tec’-afdeling waar we intensive care kunnen bieden aan 20 kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. De IC kenmerkt zich door de diversiteit aan patiëntengroepen zoals transplantaties, cardiochirurgie, multitrauma en interne geneeskunde.

Om de beste zorg te kunnen leveren, werken we intensief samen met diverse specialismen en disciplines om zorg te dragen voor kwaliteit van behandeling en zorg. We focussen op kwaliteit en innovatie.

Wat wij bieden

We bieden verschillende mogelijkheden. We zoeken gediplomeerde (Kinder) Intensive Care-verpleegkundigen en leerlingen voor de opleiding Kinder IC. Ook is er de mogelijkheid om vanuit de pool van het UMCG ingezet te worden zodat je je eigen beschikbaarheid kunt bepalen (0-100%).

Wil je graag eens bij ons kijken of meelopen? Dat kan. Stuur dan even een mail naar Contact. We maken graag kennis met je. Op deze pagina's kun je ook al kennismaken met een aantal mogelijk toekomstige collega’s .

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube social media UMC social media