• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Kom jij ons team versterken?

Print 
Anesthesiemedewerker in het UMCGJe krijgt allerlei kansen om je verder te ontwikkelen.
  

​​​​​​​​​Als anesthesiemedewerker werk je in de 28 klinische operatiekamers die verdeeld zijn over twee etages. Je bent, samen met de anesthesioloog, verantwoordelijk voor het geven en onderhouden van anesthesie gedurende (complexe) operatieve ingrepen bij verschillende specialismen en patiëntleeftijden. Kleinschalig in dedicated teams werken we op een fijne manier samen.  Daarnaast ben je werkzaam bij de diagnostiek op de MRI-, angio- en endoscopie-kamers. Ook participeer je in het reanimatieteam van het ziekenhuis en assisteer je bij de trauma- en reanimatie-opvang op de Spoed Eisende Hulp en bij het Protonencentrum. Je begeleidt leerlingen, nieuwe medewerkers, co-assistenten en gasten. Ook als je kwaliteiten hebt om aan onderzoek deel te nemen of als je zitting wilt hebben in taakgroepen stimuleren we dat graag.

Solliciteren

Je kunt solliciteren via de vacature voor anesthesiemedewerker ​op onze website. Als gediplomeerde kun je ook een open sollicitatie sturen. Je gegevens worden doorgestuurd naar het Hoofd Anesthesiemedewerkers. Je ontvangt binnen een paar dagen bericht.

Opleiding anesthesiemedewerker

Elk jaar in maart en september starten we met nieuwe leerlingen. Wil je weten wat anderen van de opleiding vinden? Bekijk de  informatie over de opleiding anesthesiemedewerker.​