• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Sterren sporten in Beatrixoord bij de All Stars

Print 
19 november 2013

Op zaterdag 23 november staat er in de sporthal van UMCG Centrum voor revalidatie, locatie Beatrixoord in Haren een sportinstuif op het programma voor kinderen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening. Het belooft een feestelijke ochtend te worden. De kinderen kunnen meedoen aan allerlei sporten.

De Sportinstuif start om 10.00 uur, kinderen kunnen kiezen aan welke sporten ze willen deelnemen. Er staan intensievere sporten als judo, tennis en basketbal op het programma, maar ook minder intensieve als boccia en weerbaarheidstraining. Zo maakt het niet uit of de deelnemers in een rolstoel zitten, op krukken lopen of gewoon kunnen rennen. Voor iedereen is er wel iets te doen. Tijdens de pauze is er een demonstratie van rolstoeldansen.

All Stars

Aan het eind staat er een kennismaking met de All Stars op het programma. Bij de All Stars kunnen de kinderen als vervolg op de sportinstuif  elke week met hun leeftijdsgenoten sporten. De groep staat onder deskundige begeleiding en er doet verschillende sport- en spelactiviteiten, geschikt voor iedereen. 

Niets is zo leuk voor kinderen als samen en op eigen niveau sporten en spelen. De All Stars biedt deze mogelijkheid eindelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden via www.hvdsg.nl/allstars

Deze activiteit is een initiatief van Sportplein Groningen, kinderrevalidatie Beatrixoord, Prins Johan Friso mytylschool in Haren en de Stichting Bewegen en Ademhalen.

Noot voor de pers

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met persvoorlichting UMCG, bereikbaar via (050) 361 22 00.

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram