• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Congres All about Data 2019 - “A Patient journey is a data journey”

Print 

​​​​​​​​​​31 januari 2019

​Uitwisseling van informatie tussen verschillende zorgverleners en tussen zorgverlener en patiënt, de introductie van PGO’s, het aanleveren van data voor kwaliteitsregisters, het gebruik van data voor procesoptimalisatie en onderzoek en het toespitsen van behandelingen op individuele patiënten op basis van klinische gegevens stellen verschillende eisen aan de vastgelegde data. Het moet kunnen tijdreizen, gaat over zorggrenzen heen en heeft daarvoor reisdocumenten nodig als zorgstandaarden en uitwisselingsprotocollen. Het meenemen en het gebruiken van data tijdens de reis van de patiënt betekent vaak ook dat zorgorganisaties en zorgverleners aan de slag moeten. Hun datahuishouding moet op orde worden gemaakt en moet FAIR zijn en de dataproducenten, vaak de zorgverleners, moeten data bewust worden gemaakt.

​“A Patient journey is a data journey” is het thema voor het 4e congres All about Data dat op 31 januari 2019 wordt gehouden in het UMCG. Tijdens het congres wordt met aanprekende key notes van Big data evangelist Jack Esselink, Fernando Mazeris eigenaar van de Dairy Data warehouse, en e-Patient Dave stilgestaan bij de reis die de data met de patiënt maakt.

Sprekers

Sprekers uit verschillende ziekenhuizen nemen u graag mee in de reisverhalen die ze te vertellen hebben. Onderwerpen als de rol van Big Data tijdens de reis, de waarde van goede data bij ketenzorg en veranderkundige aspecten die we als zorgorganisaties kunnen toepassen passeren tijdens boeiende parallelsessies de revue. 

Voor wie

Het congres is bedoeld voor iedereen die in zijn dagelijks werk te maken heeft met data, of de informatie die gegenereerd wordt op basis van deze data.
Bekijk het programma, de kosten en inschrijving

Waardegedreven zorg in de praktijk

Vindt u All About data een interessant congres? Dan bent u misschien ook wel geïnteresseerd in het symposium Waardegedreven zorg in de praktijk op 10 januari 2019. 

 

Het congres All about data wordt gesponsord door: 

Logo van het bedrijf FlexAnalytics. Quality first.Logo van het bedrijf Info Topics
Logo van het bedrijf Sas. The power to know.
Logo van het bedrijf M en I Partners. Adviseurs voor Management en Informatie.Informatica
​​Logo van het bedrijf verbeteraars. Zorg verbeteraars


 
SLTN