•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Voorzieningen op de afdeling

Print 

​Telefoon

U mag op de afdeling uw eigen telefoon gebruiken. Houd daarbij wel rekening met anderen. Op de meeste kamers, behalve de vierpersoonskamers, is ook een vaste telefoon beschikbaar waarvan u gebruik kan maken. Als u geen eigen mobiele telefoon heeft, kunt u indien gewenst een eenvoudige mobiele telefoon aanschaffen bij de balie van de hoofdingang. De richtprijs van de telefoon is € 15,-, inclusief €5,- beltegoed. Op de afdeling kunt u meer informatie krijgen over het gebruik van de telefoon.

Radio

Een radioaansluiting is kosteloos bij uw bed aanwezig met de Nederlandse zenders en de ziekenomroep UMCG.

Televisie

De huurtelevisie kunt u aanvragen door tussen 08:00 en 20:00 uur (050) 361 48 06 te bellen of door een sms te sturen naar het nummer dat op de televisie staat. U bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag. U krijgt dan een medewerker van Patiëntline aan de telefoon. Gegevens die u bij de hand dient te hebben, zijn: naam, huisadres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres (indien mogelijk) en bank- of gironummer. Kosten voor de televisie worden telefonisch doorgegeven. Radio en tv zijn te beluisteren via de disposable hoofdtelefoon die u van de afdeling krijgt.

Internet via UMCG HotSpot

Voor uw laptop, iPad of telefoon is er binnen het UMCG een draadloos netwerk aanwezig. Het gebruik van UMCG HotSpot is gratis. U kiest voor het netwerk UMCG-guest. Na het akkoord gaan met de gebruikersvoorwaarden in uw browser krijgt u direct toegang tot het internet.

Koffie en thee

In het dagverblijf staat een automaat voor zelfbediening met koffie, thee, water en warme chocolademelk. Deze is kosteloos beschikbaar voor zowel bezoek als patiënten.

Waardevolle spullen

Het is aan te raden om waardevolle spullen thuis te laten. Het ziekenhuis is een openbare ruimte, waardoor de mogelijkheid ontbreekt om continu oog op uw spullen te houden. Kluisjes zijn niet aanwezig op de afdeling. Wel kunt u de kledingkast afsluiten.

Tot slot

Elke patiëntenkamer is voorzien van de informatiemap ‘Algemene informatie E3VA’. Hierin kunt u uitgebreide en aanvullende informatie vinden. Goede zorg verlenen is ons doel. Voor suggesties, vragen en opmerkingen kunt altijd terecht bij de verpleegkundigen van de afdeling.