• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Verpleegafdeling C4VA

Print 

Voor een operatie aan of onderzoek van uw lever, alvleesklier, galblaas of galwegen wordt u opgenomen op de afdeling C4VA. Dit is de verpleegafdeling van de HPB-chirurgie en Levertransplantatie. C4VA is te vinden op de 4de verdieping; u komt hier via de lift nabij Fonteinstraat 7.

C4VA bestaat uit 28 bedden, verdeeld over 1-, 2- en 4-persoonskamers. Op C4VA zijn ook patiënten opgenomen van de afdeling Vaatchirurgie.

Voor de patiëntenzorg op C4VA zijn zes verpleegkundigen, een regieverpleegkundige (teamleider) en een zaalarts verantwoordelijk. Daarnaast werken er co-assistenten, stagiaires en leerling-verpleegkundigen mee op de verpleegafdeling.

De verpleging is 24 uur per dag aanwezig. De zaalarts is er een groot deel van de dag. 's Avonds en 's nachts zijn er dienstdoende artsen van de afdeling Chirurgie in het ziekenhuis en is een dienstdoende HPB-chirurg bereikbaar.

Breikbaarheid en meer informatie

C4VA is telefonisch bereikbaar via de telefooncentrale van het UMCG: (050) 361 61 61.

Als u vragen heeft, kunt u de casemanager van de HPB-chirurgie bellen op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur via 06 21 10 20 78. U kunt ook een e-mail sturen naar Contact.