• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Het eerste gesprek

Print 

Nadat uw huisarts of specialist u heeft aangemeld voor revalidatie, ontvangt u een uitnodiging voor een eerste afspraak, de intake. De intake bestaat uit een gesprek met de revalidatiearts over de problemen die u ervaart en de doelen die u heeft. Hoe u doelen stelt en hoe u aan uw doelen werkt, leggen we uit in de video’s.

Onderzoeken en testen

Soms doen we voor of na het eerste gesprek ook onderzoeken en testen. Dit hangt af van uw situatie. Als het nodig is, heeft u ook gesprekken met andere behandelaars, zoals een fysiotherapeut of psycholoog.

Is revalideren voor u geschikt?

Op basis van de gesprekken, onderzoeken en testen bepaalt de revalidatiearts of revalideren voor u geschikt is. Soms is ons centrum niet de juiste plek voor u. U krijgt dan van ons advies over bij welke zorginstelling of praktijk u beter kunt revalideren.

Gaat u wel bij ons revalideren, dan hoort u van de revalidatiearts wanneer u gaat beginnen en of u opgenomen wordt, of voor de behandeling 2 of 3 keer per week naar Beatrixoord komt.

Bekijk ook de filmpjes:

rolrevalidatie.jpg

​ Wat is uw rol bij de revalidatie? (video 1:40)

Inge Boonstra is psychomotorisch therapeut en legt uit wat uw rol is bij de revalidatie.

tips.jpg

TIPS: in gesprek met arts en behandelaar (animatie 1:21)

Goed contact en goede communicatie met uw behandelaars is de basis van een goede revalidatie. Als u in het gesprek met arts of behandelaar iets niet begrijpt, vraag ernaar. Bekijk de tips.

​Neem alvast een kijkje in Beatrixoord (video). Waar kunt u parkeren en aan wie kunt u uw vragen stellen?

Bekijk ook alvast onze faciliteiten (video). We proberen zo uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
De behandeling >​     
  ​