• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Sportcomplex BEA

Print 

​​Locatie Beatrixoord heeft een modern aangepast sportcomplex dat bestaat uit een sporthal, een fitnessruimte, een zwembad en een sport- en beweegplein met special Cruyff Court. Patiënten kunnen hiervan in therapieverband gebruikmaken. Ook kunnen sportverenigingen (ruimten van) het sportcomplex huren en kunt u er een kinderfeestje geven. De Stichting BEA beheert het sportcomplex.​

Sporthal

De sporthal is geschikt voor competitiegebruik voor allerlei zaalsporten. De hal beschikt over een scheidsrechterslounge, een scorebord en diverse sportmaterialen. De sporthal wordt zowel een enkele als meerdere keren op contract verhuurd. Er is geen begeleiding aanwezig. Tijdens het sporten is het sportcafé open voor een hapje, een drankje en vragen.

Subtropisch zwembad

Het zwembad is 14 meter lang en 7,5 meter breed. De watertemperatuur is ongeveer 32 graden. Het bad beschikt over een beweegbare vloer, waardoor de gewenste diepte ingesteld kan worden. Het water is chloorarm.

Sportcafé

Als er 's avonds gesport wordt, is het sportcafé geopend. Ook is er een vergaderruimte.

Fitnessruimte

In de frisse en lichte ruimte kunt op professionele cardio- en krachtapparatuur trainen. De fitnessruimte wordt alleen contractueel op basis van meerdere keren verhuurd. De ruimte is geschikt voor ongeveer 12 personen. Er is geen begeleiding. U krijgt vooraf informatie over de apparatuur.

Sport- en beweegplein met special Cruyff Court

​Op het sport- en beweegplein met special Cruyff Court kunt u in de buitenlucht trainen. Op het Cruyff Court is geschikt voor voetballen, basketballen, volleyballen, badmintonnen en tennissen. Het sport- en beweegplein bestaat verder uit een extra basketbalveld, een levensgroot schaak- en dambord, stoelen met een traptoestel, een hinkelpad en een coördinatieparcours. Het plein heeft ook een sociale functie voor volwassenen en kinderen uit de buurt.

Sportaanbod

Bekijk het sportaanbod van de Stichting BEA.

​Kinderfeestjes

Stichting BEA organiseert ook kinderfeestjes in het Sportcomplex en het zwembad.

Informatie en reserveren

Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar (050)361 09 07, op werkdagen van 8.30-12.30 uur en op maandag tot 16.30 uur.