• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Informatie voor bezoekers

Print 

Komt u op bezoek bij een patiënt en bent u niet bekend op locatie Groningen of Beatrixoord, dan wijzen de medewerkers van de informatiebalie in de ontvangsthal u graag de weg naar de verpleegafdelingen. Bent u slecht ter been, dan kan een baliemedewerker vervoer voor u regelen.

Bezoektijden

Op de meeste verpleegafdelingen kunt u patiënten dagelijks bezoeken van 15.00 tot 20.00 uur. In het weekend kan dat vaak van 11.00 tot 20.00 uur.

U kunt met 2 personen tegelijk bij een patiënt op bezoek komen. Anders wordt het te druk op de kamer en de afdeling. Soms zijn er aanvullende bezoekersregelingen in verband met infectiegevaar.

Een aantal afdelingen hebben aangepaste bezoektijden:Tijdens uw bezoek

Het komt voor dat er tijdens uw bezoek een medische of verpleegkundige handeling moet plaatsvinden bij de patiënt die u bezoekt of bij een andere patiënt op de kamer.
U moet dan even de kamer verlaten.

Op werkbezoek in het UMCG

Heeft u een afspraak met een medewerker, dan kunt u zich in de ontvangsthal melden bij de informatiebalie. De baliemedewerker neemt dan contact op met degene met wie u een afspraak heeft. Deze persoon komt u dan halen of de baliemedewerker wijst u de weg.