• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Bezoektijden

Print 

Op de verschillende verpleegafdelingen zijn de bezoektijden elke dag van 15.00 tot 20.00 uur. In het weekend is dat van 11.00 tot 20.00 uur. Een aantal afdelingen hebben aangepaste bezoektijden.

Patiënten vinden bezoek vaak fijn, maar het kan erg vermoeiend zijn. Ook wordt het te druk op de kamer en de afdeling. Kom daarom niet met meer dan 2 personen tegelijk op bezoek.

Voor sommige afdelingen gelden speciale regels, vanwege de kans op infecties.

Tijdens uw bezoek

Soms heeft een patiënt therapie tijdens de bezoekuren. In dat geval gaat therapie altijd voor. Ook komt het voor dat tijdens uw bezoek een arts of verpleegkundige langskomt om een patiënt te onderzoeken of te verzorgen. Wij kunnen u vragen even buiten de kamer te wachten tot de arts of verpleegkundige klaar is.

Waar moet ik zijn?

Komt u op bezoek bij een patiënt en weet u niet waar u moet zijn? Dan wijzen de medewerkers van de informatiebalie in de ontvangsthal u graag de weg naar de verpleegafdelingen. Bent u slecht ter been, dan kan een baliemedewerker vervoer voor u regelen.

Op werkbezoek in het UMCG

Heeft u een afspraak met een medewerker, dan kunt u zich in de ontvangsthal melden bij de informatiebalie. De baliemedewerker neemt dan contact op met degene met wie u een afspraak heeft. Deze persoon komt u dan halen of de baliemedewerker wijst u de weg.