• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers

Informatie voor professionals

Print 

Op dit deel van de website vindt u via het menu aan de linkerkant informatie over de verwijsprocedure naar het Centrum voor Revalidatie.

Ook vindt u informatie over het softwarepakket T.H.U.I.S. Hiermee kunnen zorginstellingen, bibliotheken en videotheken simpel, snel en doeltreffend uitleenartikelen registreren.

Medisch specialistische revalidatie

Revalidatie Nederland is de brancheorganisatie van revalidatiecentra in Nederland en laat in een film zien wat medisch specialistische revalidatie is en hoe het toewerkt naar maximaal herstel en optimale kwaliteit van leven. De opbrengst van medisch specialistische revalidatie is groot: verbetering van de  kwaliteit van leven, minder zorgkosten en vaak weer deelname aan het arbeidsproces. Bekijk de film via de link onderaan de pagina.

Werken in het Centrum voor Revalidatie

Ondanks dat er niet altijd een vacature openstaat voor een AIOS of revalidatiearts heeft het Centrum voor Revalidatie regelmatig plaatsen beschikbaar. Ook voor ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist) en AIOSKO (arts in opleiding tot specialist en klinisch onderzoeker).
Neem voor meer informatie contact op met prof.dr. J.H.B. Geertzen, afdelingshoofd Revaldiatiegeneeskunde. Telefoonnummer (050) 361 22 95 of via e-mail Contact