• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Longpunt Groningen vanaf nu in Beatrixoord

Print 
29 augustus 2019

​Het Longpunt Groningen start dit seizoen met een nieuwe locatie: UMCG Centrum voor Revalidatie, locatie Beatrixoord. Het Longpunt is een ontmoetingsplek voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. Verschillende zorgverleners delen tijdens de bijeenkomsten actuele informatie en geven praktische tips. Ook is het Longpunt de plek voor patiënten om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen met elkaar te delen. 

Eerstvolgende Longpunt op 11 september

Het eerstvolgende Longpunt is op woensdag 11 september. U maakt dan kennis met longfunctie-onderzoek, de fietstest en u wordt rondgeleid door Beatrixoord. Longfunctie-analist Monica Leever en nazorg coördinator longrevalidatie Janny Hilbolling - beiden werkzaam bij het UMCG Beatrixoord - verzorgen deze eerste bijeenkomst. Vrijwilligers van het Longfonds ondersteunen hen hierbij.

Aanmelden niet nodig

Wilt u aanwezig zijn bij het Longpunt? Komt u dan op 11 september van 14.00 – 16.00 uur naar Beatrixoord (zaal: De Uithoek). Deelname is kosteloos en u hoeft zich niet aan te melden. U kunt gratis parkeren en ook de bus stopt voor de deur. We verzoeken u geen parfum of andere geurtjes te gebruiken omdat longpatiënten hier last van kunnen hebben. 

Kunt u er niet bij zijn op 11 september? Ga dan naar één van de andere bijeenkomsten. U kunt informatie over de geplande Longpunten vinden op groningen.longfonds.nl​.​

Longfonds​​​