• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Kunst op locatie Beatrixoord

​​​​​De Kunstcommissie van het Centrum voor Revalidatie laat patiënt en medewerker in aanraking komen met diverse uitingen van beeldende kunst. Kunst daagt uit en spoort aan tot het zoeken naar andere inzichten. Revalidatie is een uitdaging en spoort mensen aan tot het zoeken van nieuwe wegen en tot verandering. Kunst en revalidatie zijn daarin vergelijkbaar. 

Exposities

In een aantal gangen op locatie Beatrixoord in Haren verzorgt de Kunstcommissie exposities van uiteenlopende kunstenaars. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de commissie. De voorkeur gaat uit naar exposanten die een relatie hebben met Beatrixoord, revalidatie en/of het noorden van Nederland. De exposanten krijgen begeleiding bij het inrichten van de expositie en de Kunstcommissie maakt flyers met informatie over de expositie en exposant.

Voor de kunstenaar zijn er geen kosten verbonden aan het exposeren. De kunstenaar kan zijn werken te koop aanbieden. Het Centrum voor Revalidatie zorgt voor de verzekering van de werken gedurende de expositie. De Kunstcommissie informeert Polsslag (het personeelsblad van het UMCG), Intranet UMCG en pers over de exposities.

Voor meer informatie over de exposities kunt u mailen naar mw. Brenda Feenstra, Contact

​​Lopende exposities​