• Tekstgrootte

Beatrixoord klaar voor de toekomst

Print 

Beatrixoord is in het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw gebouwd. Het is een stevig en robuust gebouw. Omdat de inrichting gedateerd raakte, is er de afgelopen jaren grondig verbouwd. Acht afdelingen zijn vernieuwd met veel licht en kleur en de nieuwste apparatuur. Met de verbouwingen sluiten gebouw en interieur aan bij de zorg die het centrum biedt: zorg op het hoogste niveau, gastvrij en patiëntgericht. Op 1 juni 2017 eindigden de werkzaamheden voorlopig met de opening van de vernieuwde centrale hal.

Centrale hal

De nieuwe hoofdingang is voor patiënten en bezoekers veel duidelijker te zien en daardoor eenvoudiger te vinden. In de ruime en lichte centrale hal worden patiënten en hun naasten gastvrij ontvangen. Tussen de therapieën en behandelingen door kunnen zij er op een prettige manier andere patiënten ontmoeten, informatie krijgen en ontspannen. De hal heeft een open karakter en is met het vele glas gericht op de buitenwereld.​