•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Stageplaatsen HLO en MLO studenten - chemische analyse

Print 

 

In het laboratorium van de afdeling Klinische Farmacie en Farmacologie is een aantal mogelijkheden voor MLO- en HLO-studenten (chemische richting) om stage te lopen bij de bioanalyse. Bij de bioanalyse werken de studenten voornamelijk met de LC/MS/MS analysetechniek en incidenteel met andere technieken zoals HPLC-diode-array,  immuno-assay of GC/MS. Het laboratorium is erkend leerbedrijf (SBB) voor MLO-studenten.

HLO-studenten:

HLO studenten kunnen in hun 4e studiejaar kiezen voor een stage en/of afstudeerproject binnen het laboratorium. Tijdens de stage voert de student een stage opdracht uit, evt. in combinatie met enige routinewerkzaamheden (afhankelijk van apparaat). Voor het afstudeerproject wordt onder begeleiding van een research analist een onderzoek uitgevoerd, bijvoorbeeld het ontwikkelen en valideren van een nieuwe analysemethode. Indien gewenst kunnen de stage en het afstudeerproject beide op het laboratorium worden gedaan. Voor meer informatie kan er een sollicitatiebrief met CV gestuurd worden naar de hoofdanalist.

MLO studenten:

MLO studenten kunnen in hun 3e of 4e studiejaar stage lopen binnen het laboratorium. 

  • 3e-jaars

​3e-jaars stagiaires werken mee in de routine en leren zo de analysetechnieken beheersen. Bij de bioanalyse werken zij met de LC/MS/MS techniek.

  • ​4e-jaars

Voor de 4e-jaars studenten is deze stage hun laatste stage. Hierbij staat LC/MS/MS techniek centraal, waarbij ze meewerken in de routine en daarnaast een afstudeeropdracht uitvoeren.