Wenckebach Instituut

  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Symposium GTC-V

Dit symposium wordt opgeschort, zie Kosten en Inschrijving voor meer informatie

Datum: 07 mei 2020
Inschrijving: Niet meer mogelijk
Soort: Symposium/congres
Algemeen

Dit symposium gaat NIET door conform UMCG-beleid inzake het Coronavirus en is verplaatst naar 19 mei 2021, zie verderop in ons cursusaanbod.

Op 7 mei 2020 verzorgt het UMCG Transplantatiecentrum - Verpleegkundigen (GTC-V) weer het jaarlijks minisymposium. De programma-inhoud is sterk wisselend en vaak interactief. Het gaat hierbij om een uitwisseling van kennis en het bespreken van 'state of the art' onderwerpen die aan bod komen in de dagelijkse praktijk. Naar aanleiding van de evaluatie-uitkomsten proberen we ieder jaar in te spelen op de meest 'levende' onderwerpen.

Doelgroep

UMCG-medewerkers die werken met transplantatiepatiënten.

Doel

Na afloop van dit symposium ben je op de hoogte van actuele onderzoeksresultaten en de nieuwste technieken op het gebied van donatie en transplantatie.

Programma

Programma

12.00 Ontvangst
12.30 Start programma
17.15 Afsluiting

Bekijk ook het uitgebreide programma.

Locatie
Onderwijscentrum UMCG

Accreditatie

Dit minisymposium is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister V&V. Het aantal accreditatiepunten vind je in het online register.

Organisatie

Het UMC Groningen Transplantatie Centrum.

Kosten & inschrijving

Kosten

Deelnamekosten ad € 50,- worden gefinancierd door het UMC Groningen Transplantatie Centrum. Eventuele verletkosten komen ten laste van de afdeling.

Inschrijving

Dit symposium gaat NIET door conform UMCG-beleid inzake het Coronavirus en is verplaatst naar 19 mei 2020, zie verderop in ons cursusaanbod.


Algemene voorwaarden

Meer informatie

Meer informatie

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
Secretariaat School of Nursing & Health
(t) 050 361 7013 (e) Contact

Inhoudelijke vragen:
Rutger Groothuis, stafadviseur Onderwijs GTC
(e) ContactDit symposium gaat NIET door conform UMCG-beleid inzake het Coronavirus en is verplaatst naar 19 mei 2021, zie verderop in ons cursusaanbod.