• Tekstgrootte

Coachen van collega’s

Datum: 12 september 2017
Inschrijving: Niet meer mogelijk
Soort: Cursus/workshop
Algemeen

Het Engelse 'to coach' betekent van oorsprong een gewaardeerd of waardevol persoon vervoeren van waar hij was naar waar hij wil zijn. Die rol kunt u ook voor uw collega vervullen. U begeleidt uw collega bij de ontwikkeling van ambities, waarden en talenten. Als coach zet u uw collega in beweging.

Doelgroep

Medewerkers in het UMCG die collega’s coachen of ondersteunen in hun ontwikkeling zoals bv. regieverpleegkundigen, coördinatoren, praktijkbegeleiders, opleiders en projectleiders.

Doel

Na afloop van de training weet u wat u met coachen kunt bereiken. U beschikt over de belangrijkste coachingsvaardigheden en heeft inzicht in uw rol en positie als coach.

Duur

De training duurt zeven dagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Programma

Programma

Lesdata (09.00-17.00 uur)
Dinsdag 12 en woensdag 13 september 2017
Dinsdag 24 en woensdag 25 oktober 2017
Dinsdag 12 en woensdag 13 december 2017
Integratiedag woensdag 7 februari 2018 (09.30-17.00 uur)

Locatie
Hotel Karsten, Norg

De deelnemers bepalen samen met de trainer de inhoud. Op basis van de individuele wensen en de wensen van de groep wordt het programma vastgesteld.
Theoretische modellen zijn onderlegger van uw leren. De trainer reikt u methodes en hulpmiddelen aan om coachingsvaardigheden in de vingers te krijgen. Een ding is zeker: u zit niet stil, u leert door te doen. De training is interactief en gebaseerd op uw praktijkervaring. U discussieert over het doel van coachen en uw rol daarin. U oefent verschillende coachingsvaardigheden. Op de eerste cursusdag ontvangt u het boek 'Coachen met collega's. Praktijkboek individuele consultatie' van Erik de Haan en Yvonne Burger.

Docent

A.J. (Anjo) van der Wal 
opleidingsadviseur/trainer Wenckebach Instituut

Kosten & inschrijving

Kosten

Deelname wordt deels gefinancierd uit het Centraal Opleidingsbudget. Deelname aan deze training kost u of uw afdeling daarom niet € 1.550,-, maar € 775,-.

Inschrijving

Deze training is volgeboekt, u kunt zich niet meer inschrijven. Heeft u interesse in deelname aan een volgende editie van deze training? Gebruik dan de knop 'Zet me op de wachtlijst'.

Algemene voorwaarden

Meer informatie

Meer informatie

Wenckebach Instituut UMCG
Secretariaat Expertisecentrum Communicatie, Leiderschap, Assessment en Samenwerking

Inhoudelijke vragen:
Mw. A.J. (Anjo) van der Wal, trainer, coach, opleidingsadviseur
(t) 050 361 9084 (e) Contact

Overige vragen:
Mw. A. (Auktje) Beukema, medewerker planning & organisatie
(t) 050 361 3235 (e) Contact