Wenckebach Instituut

 •  NL 
 • Login medewerkers
 • mijnUMCG

360° feedback UMCG

Print 

​De 360° feedback is een methode waarmee u feedback krijgt op uw functioneren. De 360° feedback laat zien wat uw sterke punten zijn en op welke punten u uw werk beter kunt doen. U krijgt die feedback van mensen met wie u samenwerkt en voor wie u werkt. Door de verschillende perspectieven te combineren, ontstaat er een zo compleet mogelijk beeld van uw functioneren, dat wordt weergegeven in een persoonlijk rapport. 

Voor het uitvoeren van de 360° feedback is een tool in ontwikkeling. Deze komt naar verwachting begin 2020 op deze plek beschikbaar.

In de tool komen drie vragenlijsten beschikbaar:

 1. 360° feedback voor alle medewerkers UMCG
  Een algemene vragenlijst op basis van relevante gedragscompetenties voor elke UMCG-medewerker, plus een aantal open vragen.
 2. 360° feedback voor leidinggevenden UMCG
  Een vragenlijst voor leidinggevenden op basis van gedragscompetenties, plus een aantal open vragen. Deze vragenlijst bevat tevens een aantal specifieke gedragscompetenties met betrekking tot leidinggeven. 
 3. 360° feedback op basis van open vragen UMCG
  Een vragenlijst met uitsluitend open vragen: deze vragenlijst is meer gericht op persoonlijke ontwikkeling.

De methode is snel en eenvoudig: u vult zelf een online-vragenlijst in en nodigt een aantal anderen uit de vragenlijst ook in te vullen. Nadat iedereen dit heeft gedaan, kunt u uw persoonlijke rapport laten maken en hebt u als enige toegang tot dit rapport. Aan de 360° feedback zijn geen kosten verbonden.

Contact

(e) Contact​​