Wenckebach Instituut

  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Assessment

Print 

​Wilt u weten waarin u sterk bent op het gebied van communicatie, leiderschap en samenwerking en welke gedragscompetenties u nog kunt ontwikkelen?

Het Expertisecentrum Communicatie, Leiderschap, Assessment en Samenwerking van het Wenckebach Instituut beschikt over verschillende instrumenten (assessments) die u kunnen helpen inzicht te krijgen in deze competenties. Deze assessments zijn dus altijd gericht op uw (persoonlijke) ontwikkeling en de communicatie en samenwerking met anderen.

Test inter-persoonlijke gedragsstijlen volgens de Roos van Leary (ICR-L test)

Loopt u met enige regelmaat 'vast' in gesprekken met uw leidinggevende, collega’s of patiënten? Deze test geeft u inzicht in uw gedragsstijl die u gebruikt in uw communicatie met anderen, en biedt de mogelijkheid om een voor u passende alternatieve gedragsstijl te vinden. Bekijk meer informatie over de test Inter-persoonlijke gedragsstijlen.

Gedragsanalyse MDI

Deze test geeft u inzicht in uw motivatie en drijfveren, uw manier van communiceren en uw ideale werkomgeving. U kunt zelf de doelstelling van de analyse bepalen, zoals: het maken van een loopbaankeuze of het vaststellen van een opleiding- of ontwikkelingstraject. Bekijk meer informatie over de gedragsanalyse MDI.

360 graden feedback

Hoe functioneer ik en wat zou ik nog kunnen verbeteren? Deze digitale vragenlijst geeft u een gevarieerd en betrouwbaar beeld van uw functioneren. Een vragenlijst die u niet alleen zelf invult, maar ook collega’s die een goed zicht hebben op uw dagelijks functioneren op uw werkplek. Bekijke meer informatie over 360 graden feedback.

Meer weten?

Neem contact op met drs. G.S. Holkema via mail   Contact of bel naar (050) 361 41 72.