Wenckebach Instituut

  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Postacademisch onderwijs

Print 

De UMCG Postgraduate School of Medicine verzorgt jaarlijks meer dan honderd bij- en nascholingen voor artsen en tandartsen en andere academisch opgeleide zorgprofessionals. U vindt ze in het cursusaanbod. 


Accreditatie

Vrijwel alle bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de Wetenschappelijke Vereningen. De verenigingen werken met een geautomatiseerd systeem voor accreditatie: de Gemeenschappelijke Accrediatie Internet Applicatie (GAIA). Het Wenckebach Instituut verwerkt haar presentielijsten, inclusief BIG-nummers, in de GAIA. Wij vragen dus altijd het BIG-nummer bij inschrijvingen.


Ondersteuning

Als ú een cursus, symposium of workshop wilt organiseren, kunnen wij u ondersteunen bij het ontwerp, de organisatie en uitvoering, van idee tot evaluatie. U kunt in een persoonlijk gesprek aangeven wat uw wensen zijn. Neem voor een afspraak contact op met een van de consulenten via het secretariaat (t) 050 3610003 / 11402.


Certificering

Het werkgebied postacademisch onderwijs van de UMCG Postgraduate School of Medicine van het Wenckebach Instituut is NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd.