Wenckebach Instituut

  •  NL 
  • Login medewerkers

Voedselveiligheid op verpleegafdelingen, basiscursus

Datum: 14 november 2017
Inschrijving: Volgeboekt
Soort: Cursus/workshop
Algemeen

Goede voeding is belangrijk voor het genezingsproces van patiënten. Het is in het belang van de patiënt dat het UMCG goede voeding verstrekt en ook veilig met de voeding omgaat. De voedselveiligheidsnorm ISO 22.000 schrijft voor hoe ziekenhuizen met voeding moeten werken. In de basiscursus ‘Voedselveiligheid op verpleegafdelingen’ leert u hoe u werkt volgens de norm. De cursus is in samenwerking met het cluster voedingszorg van de facilitaire dienst van het UMCG ontwikkeld.

Doelgroep

De cursuss is voor medewerkers die zich bezig houden met het bereiden, serveren en bewaren van voeding op verpleegafdelingen: voedingsassistenten, afdelingsassistenten, helpenden en assistenten in de zorg. De cursus kan ook op maat ontwikkeld worden. Dit kan ook voor niet-verpleegafdelingen: HACCP ISO 22000.

Duur

De cursus duurt twee dagdelen van elk 3 uur.

Programma

Programma

Lesdata
14 en 21 november (13.00-16.30 uur)

Kosten & inschrijving

Kosten

Deelname aan de cursus kost € 175,- per persoon. Voor UMCG-medewerkers geldt dat deze kosten vergoed worden vanuit het Algemeen Opleidingsbudget.

Inschrijving

Deze cursus is volgeboekt, u kunt zich niet meer inschrijven. Heeft u interesse in deelname aan een volgende editie van deze cursus? Gebruik dan de knop 'Zet me op de wachtlijst'.

Algemene voorwaarden

Meer informatie

Meer informatie

Wenckebach Instituut UMCG
Secretariaat School of Nursing & Health
(t) 050 - 36 19 208 (e) Contact