Wenckebach Instituut

  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Minisymposium transplantatie geneeskunde

Datum: 17 april 2018
Inschrijving: Niet meer mogelijk
Soort: Symposium/congres
Algemeen

Jaarlijks verzorgt het Groningen Transplantatie Centrum - Verpleegkundigen (GTC-V) een minisymposium. De programma-inhoud is sterk wisselend en vaak interactief. Het gaat hierbij om een uitwisseling van kennis en kunde, het bespreken van 'state of the art' onderwerpen en het onderzoeken van problemen en nieuwe ontwikkelingen. Ook psychosociale onderwerpen komen geregeld aan bod. Naar aanleiding van de evaluatie-uitkomsten proberen we ieder jaar in te spelen op de meest 'levende' onderwerpen.

Doelgroep

UMCG-medewerkers die werken met transplantatiepatiënten.

Doel

Na afloop van dit minisymposium bent u op de hoogte van actuele onderzoeksresultaten en nieuwste technieken op het gebied van donatie en transplantatie.

Programma

Programma

12.00 Ontvangst
12.30 Start programma
17.00 Afsluiting

Bekijk ook het uitgebreide programma.

Locatie
Onderwijscentrum UMCG

Accreditatie

Dit minisymposium is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister V&V en voor verpleegkundig specialisten. Het aantal accreditatiepunten vindt u in het online register.

Organisatie

Het UMC Groningen Transplantatie Centrum.

Kosten & inschrijving

Kosten

Deelnamekosten worden gefinancierd door het UMC Groningen Transplantatie Centrum. Eventuele verletkosten komen ten laste van de afdeling. 

Inschrijving

U kunt zich inschrijven tot 15 april 2018. Deelname is aan een minimum (10) en een maximum (100) aantal deelnemers gebonden. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. 

Algemene voorwaarden

Meer informatie

Meer informatie

Wenckebach Instituut UMCG
Secretariaat School of Nursing & Health
(t) 050 361 7023 (e) Contact