Wenckebach Instituut

  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Basiscursus Werkbegeleiding

Datum: 18 september t/m 11 december 2018
Inschrijving: Volgeboekt
Soort: Cursus/workshop
Algemeen

Werkbegeleiding is een waardevol instrument om lerenden te begeleiden bij hun leerproces en hun ontwikkeling tot professional. Een goede werkbegeleiding is uiteindelijk gericht op de ontwikkeling van beginnend beroepsbeoefenaar tot professional. Een goede werkbegeleider speelt in op de leerstijl en -fasen van de lerende en creëert een veilige leeromgeving waarin hij of zij alle ruimte heeft om zich te ontwikkelen. Voor beginnende en ervaren begeleiders die de (theoretische) achtergrond van het begeleiden nog niet kennen, is de basiscursus werkbegeleiding.

Doelgroep

Verpleegkundigen en andere (zorg)professionals met ten minste één jaar werkervaring. Daarnaast is het van belang dat je ten tijde van de cursus een of meerdere studenten begeleidt zodat je de theorie gelijk kunt toepassen in de praktijk.

Duur

De cursus bestaat uit vijf hele dagen en wordt drie keer in het voorjaar en drie keer in het najaar gegeven.

Programma

Programma

Cursusdata (09.00-16.30 uur)
18 september 2018
9 oktober 2018
30 oktober 2018
20 november 2018 
11 december 2018

Locatie
Onderwijscentrum UMCG

Accreditatie

De bijscholing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister V&V. Het aantal accreditatiepunten vind je in het online Kwaliteitsregister.

Kosten & inschrijving

Kosten

Deelname aan deze cursus kost € 630,- per persoon.

UMCG-medewerkers
Voor UMCG-medewerkers geldt dat deelname deels gefinancierd wordt vanuit het Stagefonds. Deelname aan deze cursus kost jou of je afdeling daarom niet € 630,-, maar € 315,-.

Inschrijving

Deze cursus is volgeboekt, je kunt je niet meer inschrijven. Heb je interesse in deelname aan een volgende editie van deze cursus? Gebruik dan de knop 'Zet me op de wachtlijst'.

Algemene voorwaarden

Meer informatie

Meer informatie

Wenckebach Instituut UMCG
Secretariaat School of Nursing & Health
(t) 050 - 36 19208 (e) Contact