•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Parkeergarage Noord

Print 

Als u naar het UCP gaat kunt u het beste parkeren in P-Noord.

Deze parkeergarage is altijd open. De inrijhoogte is 1.90 m. Gebruik voor uw navigatiesysteem het adres: Groningen, Vrydemalaan. We gebruiken kentekenregistratie, zodat u snel kunt uitrijden. Uw gegevens worden niet bewaard of gedeeld met derden.

Kosten parkeren

Patiënten betalen 5,00 euro op vertoon van de afspraak- of opnamebrief voor die dag bij de receptie bij de hoofdingang of bij ingang Noord. Dit kan als u langer parkeert dan 2 uur en 25 minuten.

  • Eerste 20 minuten gratis, daarna 0,20 euro per 5 minuten.
  • Eerste uur: 1,60 euro, volgende uren: 2,40 euro.
  • U betaalt voor een hele dag: 20,00 euro. Parkeert u uw auto ook 's nachts, dan betaalt u voor meerdere dagen.
  • Weekkaart (alleen voor patiënten): 25,00 euro op vertoon van een afspraak- of opnamebrief.

U kunt pinnen en contant betalen.

Slecht ter been

U kunt een rolstoel gebruiken. Deze staan bij het trappenhuis/de lift van de parkeergarage. U betaalt 2 euro, die u na gebruik terugkrijgt.

Parkeren met gehandicaptenparkeerkaart

U kunt met een gemeentelijke gehandicaptenparkeerkaart parkeren op niveau -1, tegenover de ingang naar de lift naar de poliklinieken en afdelingen. De andere lift, in P-Noord, is niet handig voor patiënten. Deze gaat naar de kantoren.

Heeft u een gemeentelijke gehandicaptenparkeerkaart en een auto hoger dan 1.90 meter? Dan kunt u parkeren op het parkeerterrein A/B (hoek Hanzeplein/Oostersingel). Er is daar een zeer beperkt aantal plaatsen.

Is het terrein vol, dan kunt u zich laten afzetten bij de hoofdingang. Uw begeleider kan daarna de bus parkeren in P-Boterdiep of P-Damsterdiep (inrijhoogte 2 meter).

Routekaartje naar P-Noord: