•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Parkeergarage Noord

Print 

Als u naar het UCP gaat kunt u het beste parkeren in P-Noord.

Deze parkeergarage is altijd open. De inrijhoogte is 1.90 m. Gebruik voor uw navigatiesystemen het adres: Groningen, Vrydemalaan. We gebruiken van kentekenregistratie. U kunt zo snel uitrijden. Uw gegevens worden niet bewaard of gedeeld met derden.

Kosten parkeren

Patiënten betalen € 5,00 op vertoon van uw afspraak- of opnamebrief voor die dag bij de receptie bij de hoofdingang of bij ingang Noord. Dit kan uit als als als u langer parkeert dan 2 uur 25 minuten.

  • Eerste 20 minuten gratis, daarna € 0,20 per 5 minuten.
  • Eerste uur: € 1,60; volgende uren: € 2,40.
  • U betaalt voor een hele dag: € 20,00. Parkeert u uw auto ook 's nachts, dan betaalt u voor meerdere dagen.
  • Weekkaart (alleen voor patiënten): € 25,00 op vertoon van een afspraak- of opnamebrief.

U kunt pinnen en contant betalen.

Slecht ter been

U kunt een rolstoel gebruiken. Deze staan bij het trappenhuis/de lift van de parkeergarage. U betaalt 2 euro, die u na gebruik terugkrijgt.

Parkeren met gehandicaptenparkeerkaart

U kunt met een gemeentelijke gehandicaptenparkeerkaart parkeren op niveau -1, tegenover de ingang naar de lift naar de poliklinieken en afdelingen. De andere lift, in P-Noord, is niet handig voor patiënten. Deze gaat naar de kantoren.

Heeft u een gemeentelijke gehandicaptenparkeerkaart en een auto hoger dan 1.90 meter? Dan kunt u parkeren op het parkeerterrein A/B (hoek Hanzeplein/Oostersingel). Er is daar een zeer beperkt aantal plaatsen.

Is het terrein vol, dan kunt u zich laten afzetten bij de hoofdingang. Uw begeleider kan daarna de bus parkeren in P-Boterdiep of P-Damsterdiep (inrijhoogte 2 meter).

Routekaartje naar P-Noord: