•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Route naar het UCP

Print 

​ ​U vindt het UCP in het noorden van het terrein van het UMCG. Het UCP is op meerdere manieren goed te bereiken. U kunt met de fiets komen of met de auto en gebruikmaken van de ondergrondse parkeergarage (Noord). Verder is het UCP goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren

Als u naar het UCP gaat, kunt u het best parkeren in ​P-Noord. De inrijhoogte van de parkeergarage is max. 1.90 m. De garage is bereikbaar via de Vrydemalaan.

Openbaar vervoer

U kunt het UCP goed bereiken met het openbaar vervoer. Zowel stads- als streekbussen rijden vanaf het Centraal Station in ongeveer tien minuten naar het UMCG-terrein. Een aantal buslijnen (waaronder stadsbuslijnen 3 naar Lewenborg of 4 naar Beijum) stoppen bij bushalte UMCG Noord of op het Wouter van Doeverenplein,dichtbij het UCP. Hou rekening met een wandeling van 5-10 minuten. Actuele reisinformatie staat op de site van Qbuzz.

Taxi

Komt u met een taxi naar het UCP, dan kan de chauffeur u afzetten bij ingang 32. Wilt u het UCP per taxi verlaten, dan kunt u de receptie vragen om een taxi voor u te bellen.

Rolstoelen

Rolstoelen staan bij de ingang van de parkeergarage en bij het UCP. U kunt een rolstoel met een 2 euro-muntstuk losmaken en gebruiken.

Plattegrond

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Plattegrond