•  NL 
  • Login medewerkers

Parkeergarage Noord

Print 

Als u naar het UCP gaat kunt u het beste parkeren in P-Noord.

Deze parkeergarage is altijd open. De inrijhoogte is 1.90 m. Gebruik voor uw navigatiesystemen het adres: Groningen, Vrydemalaan. Onderaan deze pagina vindt u een plattegrond.

We maken gebruik van kentekenregistratie. U kunt zo snel uitrijden. Uw gegevens worden niet bewaard of gedeeld met derden.

Kosten parkeren

  • Eerste twintig minuten gratis, daarna € 0,20 per vijf minuten.
  • Eerste uur: € 1,60; volgende uren: € 2,40.
  • U betaalt voor een hele dag: € 20,00. (Let op: parkeert u uw auto ook 's nachts dan betaalt u voor meerdere dagen).
    Patiënten betalen € 5,00, op vertoon van geldige afspraken- of opnamebrief bij receptie hoofdingang of bij ingang Noord. Dit kan uit als als als u langer parkeert dan 2 uur 25 minuten.
  • Weekkaart (alleen voor patiënten): € 25,00 op vertoon van geldige afspraken- of opnamebrief.

U kunt pinnen en contant betalen.

Slecht ter been?

U kunt gebruik maken van een rolstoel. U vindt deze bij het trappenhuis/de lift van de parkeergarage. U kunt een rolstoel met een twee euro munt losmaken en gebruiken. U krijgt deze na gebruik weer terug.

Parkeren met gehandicaptenparkeerkaart

U kunt met een gemeentelijke gehandicaptenparkeerkaart parkeren op niveau -1, tegenover de ingang naar de lift die naar de poliklinieken en afdelingen gaat. De andere lift in P-Noord is niet handig voor patiënten omdat hij naar de kantoren gaat.

Heeft u een gemeentelijke gehandicaptenparkeerkaart en is uw auto hoger dan 1.90 meter? U kunt dan parkeren op het parkeerterrein A/B (hoek Hanzeplein/Oostersingel). Let op: er is een zeer beperkt aantal plaatsen.

Is het terrein vol, dan kunt u zich ook laten afzetten op de uit- en instapstrook bij de hoofdingang. Uw begeleider kan daarna de bus parkeren in P-Boterdiep of P-Damsterdiep (inrijhoogte 2 meter).

Routekaartje naar P-Noord: