•  NL 
  • Login medewerkers

Hoe bereikt u het UCP?

Print 

 

U vindt het UCP op het Noorden van het terrein van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het UCP is op meerdere manieren goed te bereiken. U kunt met de fiets komen of met de auto en gebruik maken van de ondergrondse parkeergarage (Noord). Verder is het UCP goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren

Als u met de auto naar het UCP komt, volg dan UMCG op de ANWB-wegwijzers. Kies voor parkeergarage Noord die in de buurt van het UMCG staat aangegeven. De inrijhoogte van de parkeergarage is max. 1.90 m.

Afsluiting Antonius Deusinglaan

De Antonius Deusinglaan is afgesloten voor autoverkeer. U kunt de parkeergarage Noord als volgt bereiken:  

  • Via de Petrus Campersingel - het Van Doeverenplein kunt u de Vrydemalaan oprijden en vervolgens de afslag nemen naar parkeergarage Noord.
  • Autoverkeer dat voorheen via de kruising Oostersingel- Bloemsingel - W.A. Scholtenstraat naar het UMCG-terrein kwam, wordt geadviseerd naar de Vrydemalaan te rijden via:
    - Damsterdiep, Petrus Campersingel
    - Oostersingel, Hanzeplein, Petrus Campersingel
    - Bedumerweg/Korreweg en Kapteynlaan.

Openbaar vervoer

U kunt het UCP goed bereiken met het openbaar vervoer. Zowel stads- als streekbussen rijden vanaf het Centraal Station in ongeveer tien minuten naar het UMCG-terrein. Een aantal  buslijnen (waaronder stadsbuslijnen 3 naar Lewenborg of 4 naar Beijum) stoppen bij bushalte UMCG Noord of op het Wouter van Doeverenplein, dichtbij het UCP. Houdt u rekening met een wandeling van vijf à tien minuten. Voor uitgebreide en actuele informatie kunt u terecht op de site van Qbuzz. U vindt de site via de link onder aan deze pagina.

Taxi

Komt u met een taxi naar het UCP, dan kan de chauffeur u afzetten bij ingang 32. Wilt u het UCP per taxi verlaten dan kunt u bij de receptie vragen om een taxi voor u te bellen.  

Rolstoelen

Rolstoelen staan bij de ingang van de parkeergarage en bij het UCP. U kunt een rolstoel met een 2 euro muntstuk losmaken en gebruiken.  

Plattegrond

Klik op de afbeelding voor een vergroting.