•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Blessurespreekuur

Print 

Op het blessurespreekuur van het Sportmedisch Centrum UMCG kunt u terecht voor al uw sportgerelateerde blessures. Dit kunnen blessures zijn die u opgelopen heeft tijdens het sporten, maar ook blessures die u beperken in uw sportactiviteit. Tijdens het blessurespreekuur wordt uw blessure door de sportarts onderzocht en krijgt u uitleg over de aard en consequenties van de blessure. De sportarts stelt een optimaal behandelplan op, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke eisen die iedere sport aan het lichaam stelt.

Ook andersoortige klachten die met sporten te maken hebben kunnen door de sportarts worden geanalyseerd. Bijvoorbeeld overtraining, prestatieverlies, vermoeidheid en inspanningsgebonden klachten. Het spreekuur is ook bedoeld voor advies over terugkerende klachten, opstellen sport/revalidatieprogramma, second opinion, medicijngebruik bij sporten en sporten met een chronische ziekte.

Kosten

Bij vragen over de vergoeding van de behandeling kunt u het beste uw polisvoorwaarden checken of contact opnemen met de zorgverzekeraar.

Verwijzing

Voor een afspraak op dit spreekuur heeft u een verwijzing van uw huisarts en/of een andere specialist nodig.

Afspraak

Wilt u meer informatie of een afspraak voor het blessurespreekuur? Dan kunt u op werkdagen tussen 08.00 – 12.00 en 13.00 – 16.30 bellen met 050-3617700 of mailen naar Contact