•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Fitness

Print 

​Fitness UMCG is een algemeen fitnesscentrum en een onderdeel van het Sport Medisch Centrum UMCG. Het fitnesscentrum opende hier haar deuren om voor iedereen sport op individuele wijze of in groepsverband mogelijk te maken. Iedereen is welkom om te komen sporten bij Fitness UMCG!

Aanbod

Het fitnesscentrum is opgebouwd uit krachtapparatuur, cardioapparatuur en een oefenruimte. De krachtapparatuur bestaat uit verschillende toestellen voor specifieke spiergroepen, hiervoor wordt gebruik gemaakt van luchtdruk om de optimale krachtinspanning op elk niveau toe te passen. De cardioapparatuur bestaat uit verschillende toestellen voor specifieke sporten, hiervoor wordt gebruik gemaakt van persoonsgegevens om de optimale inspanning op elk niveau toe te passen. De oefenruimte bestaat uit een open ruimte om vrije oefeningen uit te voeren of groepslessen te volgen.

Het fitnesscentrum biedt u de mogelijkheid om van maandag tot en met vrijdag te komen sporten op uw eigen gekozen tijd of door deel te nemen aan groepslessen. De openingstijden, het lessenaanbod en het rooster van de lessen zijn terug te vinden op de pagina: groepslessen.

Aanmelding

Mocht u geïnteresseerd zijn om bij ons te komen sporten, dan kunt u zich aanmelden door contact op te nemen met Fitness UMCG. Bij de aanmelding wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek met één van onze fitnessinstructeurs. Tijdens dit gesprek worden uw fitnessdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk om een aantal testen en metingen te laten doen die uw lichamelijke gesteldheid in kaart kunnen brengen. Na afloop van het intakegesprek kan er gekeken worden naar uw doelen en kan op basis daarvan een vervolgtraject ingezet worden. Deze kan bestaan uit het laten maken van een trainingsprogramma, het uitvoeren van uw eigen trainingsschema of het volgen van groepslessen. 

UMCG medewerker

Het fitnesscentrum is voor iedereen toegankelijk, dus zowel medewerkers als geen medewerkers van het UMCG kunnen bij ons komen sporten. Wel kunnen medewerkers van het UMCG sporten tegen een gereduceerd tarief, voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Fitness UMCG.

Contact

U kunt contact opnemen door te mailen naar Contact, te bellen naar (050) 361 77 04 of ons te bezoeken in het Triadegebouw, ingang 24.