•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Contact Sportmedisch Centrum

Print 

Bezoekadres

Sportmedisch Centrum UMCG
Hanzeplein 1
9700 RB Groningen
Triade gebouw 23

Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 08:00-12:00 en 13:00-16:30 bereikbaar op 050-361 77 00. Per fax zijn wij bereikbaar op 050-361 77 17.

Per mail zijn wij bereikbaar op Contact

Routebeschrijving

Klik op de afbeelding voor een vergroting

 
 
Auto

Als u met de auto naar het ziekenhuis komt, volg dan de anwb-wegwijzers. Als u van de ring af bent en richting Damsterdiep rijdt, kiest u richting umcg Noord. U rijdt dan via de Vrydemanlaan en ingang Noord naar Parkeergarage Noord.

Bij het verlaten van de parkeergarage gaat u rechtsaf onder de hoogbouw door. U volgt het fietspad/voetpad tot gebouw 27 (de voormalige Zusterflat) en gaat daar op de kruising rechtsaf. Onder de zwarte hoogbouw door slaat u direct linksaf, recht voor u ziet u ingang 23, het Triadegebouw. Bij binnenkomst ziet u de balie van het Sportmedisch Centrum.

Bij de uitgang van de parkeergarage staan rolstoelen en u kunt hier een trolly van het gastenvervoer oproepen.

Openbaar vervoer

U kunt het umcg goed bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station rijden stadsbuslijnen 3 (Lewenborg) en 6 (Beijum) in ongeveer 10 minuten naar de Vrydemalaan. Aan de Antonius Deusinglaan neemt u ingang Noord en loopt u steeds rechtdoor. Onder de zwarte hoogbouw door slaat u direct linksaf. U ziet recht voor u ingang 23, het Triadegebouw. Bij binnenkomst ziet u de balie van het Sportmedisch Centrum.

Fiets of te voet

U neemt ingang Noord aan de Vrydemalaan en gaat steeds rechtdoor. Onder de zwarte hoogbouw door slaat u direct linksaf. U ziet recht voor u ingang 23, het Triadegebouw. Bij binnenkomst ziet u de balie van het Sportmedisch Centrum.