•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

UMC Groningen Comprehensive Cancer Center

​​​​Oncologie is één van de speerpunten van het UMCG, passend  binnen de keuze voor complexe zorg. Daarom is besloten het UMCG Comprehensive Cancer center (UMCG CCC) in het leven te roepen. De missie van het UMCG CCC is om patiënten met kanker een volledig geïntegreerd zorgpakket van de hoogste kwaliteit te bieden, waar nodig in samenwerking met regionale partners.​

Samen werken aan de zorg voor kanker

Persoonlijke aandacht

Multidisciplinaire behandelteams

Zorg is altijd maatwerk. Het Groningen CCC maakt gebruik van de meest geavanceerde diagnostiek- en behandelmethoden om tot het beste resultaat te komen. Dit in nauwe afstemming met verwijzende huisartsen en specialisten.

Lees meer...


Persoonlijke aandacht voor alle patiënten neemt een belangrijke plaats in. Zo biedt het Oncologie centrum ook psychosociale zorg en worden patiënten begeleid bij het vinden van aanvullende informatie over kanker.

Lees meer...

De missie van het UMCG CCC is om patiënten met kanker een volledig geïntegreerd zorgpakket van de hoogste kwaliteit te bieden. Daarom zijn voor het onderzoek en de behandeling van kanker multidisciplinaire teams samengesteld.

Lees meer...