•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Gynaecologische kanker

Print 

Nederlands Lymfoedeem Netwerk
NLNet heeft als doel een onafhankelijk platform te zijn om (wetenschappelijke) kennis, landelijke en internationale richtlijnen en ervaring omtrent lymfoedeem ter beschikking te stellen aan hen die te maken hebben met lymfologische aandoeningen en dan met name lymfoedeem en lipoedeem, onder wie zowel patiënten (-organisaties) als hulpverleners.

Nederlandse Stomavereniging
De vereniging geeft informatie over stoma's en behartigt de belangen van mensen met een stoma.

Stichting DES Centrum
Het centrum is het enige informatiepunt in Nederland dat specifiek op DES is gericht. Het spoort mensen op die slachtoffer zijn geworden van het gebruik van het DES-hormoon. Zij kunnen bij het centrum informatie en ondersteuning krijgen.

Stichting Olijf
De stichting behartigt de belangen van vrouwen met gynaecologische kanker, brengt deze vrouwen met elkaar in contact en geeft individuele en groepsgewijze voorlichting en via het forum op de website.

De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie (NVFL)
De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie (NVFL) streeft naar kwalitatieve verbeteringen van oedeemtherapie en belangenbehartiging van oedeemfysiotherapeuten. Op de website vindt u oedeemfysiotherapeuten bij u in de buurt, nieuws, informatie over opleidingen.