•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Voorzieningen

Print 

In de verblijfsruimte wordt gratis koffie en thee geserveerd. Ten aanzien van broodjes, zuivel en ander assortiment wordt samengewerkt met het personeelsrestaurant van het UMCG. Bezoekers betalen dan ook met een pinpas. Er is een pantrybuffet met vier hoge zitplaatsen en een koffie/leestafel met acht zitplaatsen. Daarnaast is er een speciale ruimte voor patiënten en begeleiders die enigszins afgeschermd willen eten.

Verblijfsruimte 'De Stee'

In de verblijfsruimte hangt een scherm, vergelijkbaar met de schermen in de wachtruimte op de begane grond, waarop relevante informatie voor de wachtende patiënten wordt getoond. Verder is er een ruime tafel met vier internetplekken voor bezoekers. In de zithoeken zijn tv-faciliteiten met snoerloze ontvangst in combinatie met het gebruik van hoofdtelefoons. Er is een achtergrond radiovoorziening via de geluidsboxen in het plafond.

Verblijfsruimte 'De Stee'

Er zijn recente tijdschriften aanwezig en mooie boeken die enige verstrooiing bieden. In de ruimte staat een garderobe kast, waar ook lockers voor patiënten in verwerkt zijn. In de toiletten is speciaal ruimte gecreëerd voor toiletartikelen en opfrisvoorzieningen.