•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Opening AYA Meeting Spots

Print 
19 oktober 2017

​​Op dinsdag 31 oktober vindt de feestelijke opening van de website AYA meeting spots plaats in het UMCG. AYA's zijn jongeren tussen de 18 en 35 jaar met kanker of die kanker hebben gehad. 

De website biedt de mogelijkheid om met andere AYA's in contact te komen, bijvoorbeeld door virtueel 'in te checken' en elkaar te ontmoeten in één van de AYA lounges. AYA lounges zijn gezellige 'hangplekken', gefaciliteerd door ziekenhuizen, waar je als AYA even aan de ziekenhuissfeer kunt ontsnappen om te chillen of andere AYA's te ontmoeten. 

De opening wordt voorafgegaan door een bijzondere toneelvoorstelling door AYA Iris de Munnik en haar studententoneelvereniging Cuculum. De toneelvoorstelling 'Voor we beginnen' gaat over de keuzes die jongeren​ moeten maken aan het begin van hun volwassen leven. Na de opening is er ruimte voor een hapje en drankje, en gelegenheid om kennis met elkaar te maken in een ontspannen sfeer. 

De opening is van 16.00 tot 18.00 uur op het Oncologieplein van het UMCG (naast de polikliniek Oncologie, Fonteinstraat 20). ​AYA's en vrienden zijn van harte uitgenodigd. Deelname is gratis, maar meldt je even aan via Contact.