•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Bereikbaarheid

Print 

Het Tuberculosecentrum bevindt zich op de locatie Beatrixoord van het UMCG aan de Dilgtweg 5 te Haren. Het centrum is op meerdere manieren goed te bereiken. Als u met de auto komt kunt u gratis parkeren op de parkeerplaatsen op het terrein van Beatrixoord. Ook is locatie Beatrixoord bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vanuit Groningen: u neemt de Verlengde Hereweg richting Haren. Na de gemeentegrens met Haren heet deze weg Rijksstraatweg. Al snel ziet u het bord ‘UMCG Beatrixoord’. U gaat linksaf de Dilgtweg in. Na ongeveer 200 meter ziet u aan uw rechterhand een bord met daarop: Dilgtweg 5, Universitair Medisch Centrum Groningen, Centrum voor Revalidatie, locatie Beatrixoord. Het Tuberculosecentrum bevindt zich op afdeling A0.

 


Vanuit Assen: op de A28 neemt u de afslag Haren/Paterswolde. Onderaan het viaduct neemt u op de rotonde de tweede afslag richting Haren. Op de twee volgende rotondes volgt u het bord ‘UMCG-Beatrixoord’. U bevindt zich nu op de Rijksstraatweg, deze volgt u tot de richtingaanwijzer u verwijst

 

naar ‘UMCG-Beatrixoord’. U gaat rechtsaf de Dilgtweg in. Na ongeveer 200 meter ziet u aan uw rechterhand een bord met daarop: Dilgtweg 5, Universitair Medisch Centrum Groningen, Centrum voor Revalidatie, locatie Beatrixoord. Het Tuberculosecentrum bevindt zich op afdeling A0.
Met de bus: de buslijnen Groningen-Assen en Groningen-Haren/Onnen vertrekken vanaf het Centraal Station in Groningen en hebben een halte aan de Rijksstraatweg, halte Dilgtweg.
Hiervandaan is het ongeveer 400 meter lopen naar de hoofdingang.

Voor meer informatie over treintijden:

www.9292ov.nl