•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Steun ons bij de 4Mijl van Groningen

Print 

​​​​​​'​Inge is geboren met een ziek hart. Het maakte haar steeds zieker, waardoor ze bijna niets meer kon. Dankzij een transplantatie kreeg Inge een nieuw leven. Door een revalidatieprogra​mma na haar transplantatie leerde ze omgaan met haar nieuwe leven. Nu kan ze alles weer: studeren, sporten en meedoen met familie en vrienden.

Uniek trainingsprogramma

Het UMCG Transplantatiecentrum heeft ​met het UMCG Centrum voor Revalidatie hiervoor een uniek trainingsprogramma opgezet. Onder begeleiding van professionals kijken we wat er weer mogelijk is na een transplantatie. Om​ dit programma te kunnen blijven aanbieden, is geld nodig. Zo kunnen we, net als Inge, samen het leven blijven vieren!​​​​​​​​​​​

P​olsbandje bestellen

Deelnemers aan de 4 Mijl van Groningen en Menzis 4Mijl4You kunnen voor 3 euro een polsbandje bestellen bij de inschrijving. Met dit bandje laat je zien dat je meeloopt voor alle getransplanteerden van het UMCG Transplantatiecentrum: 'Loop met je hart, vier het leven!'.

Inschrijven voor de 4Mijl van Groningen doe je vanaf donderdag 24 mei om 12.00 uur via de website van de 4Mijl. Je kunt individueel meedoen en als bedrijf.

​Doe je niet mee aan de 4Mijl, maar wil je wel graag dit polsbandje? Je kunt het bestellen via Contact​. Natuurlijk kun je ook altijd een ​donatie doen. 

Actie organiseren

Om jouw deelname aan de 4Mijl te laten sponseren kun je zelf een actie organiseren. Je kunt dit individueel doen, maar ook als bedrijf. Haal je meer dan 500 euro sponsorgeld op, dan krijg je als dank een uitnodiging voor een bijzonder bezoek aan het UMCG Transplantatiecentrum. Je kunt de acties bekijken op de facebookpagina van het UMCG Transplantatiefonds.

Doneren

Je kunt bij je inschrijving voor de 4Mijl een vrijwillige donatie doen aan het UMCG Transplantatiecentrum. Loop je niet de 4Mijl, dan kun je ook een donatie ​geven op geef.nl.

Contact

​​​​​Heb je vragen over het goede doel van het UMCG Transplantatiecentrum, over sponsering of acties die je wilt opzetten? Neem dan contact met ons op. Je kunt een e-mail sturen naar Contact of bellen naar (050) 361 92 20 of 06 30 61 10 82.​