•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

UMCG Transplantatiecentrum is goede doel 4 Mijl

Print 
15 mei 2018
​​​

Elk jaar staat bij de 4Mijl​ van Groningen en de Menzis 4Mijl4You één goed doel centraal dat een bijdrage levert aan de regio Groningen. Vandaag is bekend gemaakt dat dit jaar het goede doel het UMCG Transplantatiecentrum is met​ als motto: 'Loop met je hart, vier het leven!' En daar zijn wij ontzettend bij mee!

De komende weken en ook richting de 4Mijl4You op 13 oktober en de 4Mijl op 14 oktober is er veel aandacht voor het UMCG Transplantatiecentrum als het goede doel van de 4Mijl.

Wat gaan we doen met het geld

Het UMCG Transplantatiecentrum heeft samen ​met het Centrum voor Revalidatie een uniek programma opgezet revalidatie na transplantatie. Onder begeleiding van professionals wordt verkend wat er weer mogelijk is na een transplantatie. Om​ dit programma te kunnen blijven aanbieden is geld nodig. We hopen daarom een mooi bedrag op te halen voor een vervolg op deze pilot.​​

Wil je meedoen aan onze actie bekijk dan ook onze informatie over deelname en sponsoracties​. 

Polsbandje bestellen

Deelnemers aan de 4 Mijl van Groningen en Menzis 4Mijl4You kunnen voor 3 euro een uniek polsbandje bestellen bij de inschrijving. Met dit bandje laat je zien dat je meeloopt voor alle getransplanteerden van het UMCG Transplantatiecentrum: 'Loop met je hart, vier het leven!'.

​Doe je niet mee aan de 4Mijl, maar wil je wel graag dit polsbandje? Je kunt het bestellen via Contact​. Natuurlijk kun je ook altijd een donatie doen.