•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Multidisciplinaire werkgroepen

Print 

Kinderen en volwassen met congenitale handafwijkingen worden gezien in het spreekuur voor Congenitale Afwijkingen van de Bovenste Extremiteit (CABE). Hierin werken we nauw samen met de afdeling revalidatie, ergo- en fysiotherapie.

Patiënten met reumatische afwijkingen zien we in het reuma-handenspreekuur samen met reumatoloog, revalidatiearts, orthopeed en handtherapeuten.

Patiënten met complexe zenuwproblemen kunnen terecht bij de Werkgroep Perifere Zenuwen (WPZ), waarin een aantal van onze plastische chirurgen samenwerkt met een revalidatiearts en neuroloog.

Kinderen met spasticiteit van arm en hand worden behandeld in het spreekuur voor Cerbral Palsy (CP), door een plastisch chirurg, revalidatiearts en handtherapeut.

Het PORT-spreekuur is een samenwerkingsverband tussen plastische chirurgen, orthopeden, revalidatieartsen en traumatologen. Hierin zien we patiënten met complexe polsproblematiek.

Het reva-handen spreekuur is bedoeld voor overleg over patiënten die in een revalidatietraject zitten na een ernstig trauma.

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram