•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Aanvraagformulier Moleculaire Diagnostiek

Print 

​​​Er zijn verschillende manieren voor het aanvragen van Moleculair Pathologisch Onderzoek.​

Aanvragen door Pathologen van buiten het UMCG​

Download hier het meest recente externe aanvraagformulier voor Moleculair Pathologisch Onderzoek (F1140). Op dit aanvraagformulier staan ons aanbod aan moleculaire diagnostiek dat we mome​nteel aanbieden. Instructies over de wijze van materiaal dat u moet meesturen met het aanvraagformulier, zie aanleveren pathologisch materiaal.

Let op:

  1. Altijd het aanvraagformulier (F1140) downloaden via deze website zodat u de het meest recente formulier gebruikt.​
  2. Alstublieft alle gegevens invullen en het ingevulde formulier meesturen met het materiaal om vertraging van de doorlooptijden te voorkomen.


Als u een moleculair test wilt laten uitvoeren die niet op ons huidige aanvraagformulier vermeld staat, neemt u dan contact op met prof. dr. Ed Schuuring (Contact).​

Aanvragen door Oncologen, longartsen en andere specialisten werkzaam buiten het UMCG

Op het meest recente externe aanvraagformulier voor Moleculair Pathologisch Onderzoek (F1140) kunt uw ons aanbod aan moleculaire diagnostiek nalezen dat we momenteel aanbieden. We verzoeken u om uw eigen afdeling Pathologie (waar ook het weefselmateriaal opgeslagen is) te vragen uw aanvraag voor Moleculaire Pathologie aan ons te versturen. Onder “Aanvragen door pathologen van buiten het UMCG” zijn instructies beschreven hoe de Pathologie uw aanvraag aan ons aanbiedt.

Als u een moleculaire test wilt laten uitvoeren d​ie niet op ons huidige aanvraagformulier vermeld staat, neemt u dan contact op met prof. dr. Ed Schuuring (Contact).

Aanvragen door Oncologen, longartsen en andere specialisten werkzaam binnen het UMCG

Op het meest recente e​xterne aanvraagformulier voor Moleculair Pathologisch Onderzoek (F1140) kunt uw ons aanbod aan moleculaire diagnostiek nalezen dat we momenteel aanbieden. Voor het aanvragen van Moleculair Pathologisch Onderzoek binnen het UMCG dient u gebruik te maken van EPIC. Als u een moleculaire test wilt laten uitvoeren die niet via EPIC kan worden aangevraagd of wanneer u vragen heeft, kunt u cntact opnemen met de dienstdoende KMBP'er via e-mail Contact​ (diensttelefoon: 68868) of met de betreffende patholoog/deelspecialist.​​​​

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram