•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Weer naar huis

Print 

Vervolgafspraak

Het kan zijn dat u na uw bezoek terug moet komen op de polikliniek. Bijvoorbeeld voor de uitslag van een onderzoek, controle, eventuele verdere onderzoeken of behandeling. Uw arts informeert u hierover. U kunt een nieuwe afspraak maken bij de afsprakenbalie.

Contact met u arts buiten de afspraak om

Soms wilt u uw behandelend arts spreken zonder dat er een afspraak staat gepland, bijvoorbeeld over de voorgeschreven medicatie. U kunt hiertelefonische een afspraak op het spreekuur van de arts in laten plannen. Is het nodig dat u uw arts eerder spreekt dan kunt u dit aangeven en het streven is dan om u binnen 24 uur terug te bellen.  

Direct uw medicijnen mee

Als de arts u medicijnen of hulpmiddelen heeft voorgeschreven, kunt u deze na uw ziekenhuisbezoek meestal meteen afhalen of bestellen bij Apotheek de Sprong. U vindt de apotheek in de centrale hal van het UMCG. Meer informatie over Apotheek de Sprong vindt u via de link onder aan deze pagina.

Meer informatie

  • Als u uw afspraak wilt verzetten of afzeggen, kunt u contact opnemen met de polikliniek Neurologie. Deze is op werkdagen te bereiken van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.00 uur op telefoonnummer (050) 361 35 00. Wij verzoeken u indien mogelijk 24 uur van tevoren te doen.

  • Voor informatie over patiëntenverenigingen, andere gezondheidszorginstellingen, de gang van zaken in het UMCG, opmerkingen en klachten, kunt u contact opnemen met de medewerkers van Patiënteninformatie. Informatie hierover vindt u via de link onder aan deze pagina.