•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Wim is weg, Anna is here

Print 
08 april 2021

Beste allen,

afbeelding stethoscoopAan bijna alles komt een eind. In ieder geval aan mijn werkzame leven in het UMCG. Binnenkort hang ik mijn stethoscoop aan de wilgen. Het werd ook wel tijd, getuige deze foto:

Vanaf de vroege negentiger jaren heb ik met veel plezier heel, heel veel uurtjes doorgebracht in de patiëntenzorg rond longtransplantatie in het UMCG. We begonnen destijds met een klein vriendenclubje, dat in de loop der jaren steeds groeide om het toenemend aantal te verzorgen patiënten op te kunnen vangen. Het is een vriendenclubje gebleven, dat ik met enige spijt zal verlaten. Maar niet getreurd, er is zoveel te doen in het leven, ook na het afzwaaien. Bovendien, en dat geldt vooral voor jullie, word ik opgevolgd door Anna van Gemert, longarts/intensivist, een fijne en nu al deskundige collega. Dus het komt allemaal goed.

Ik wil iedereen erg bedanken voor de fijne ontmoetingen op de polikliniek, de verpleegafdeling en daarbuiten. We hebben natuurlijk ook momenten van rampspoed met elkaar gekend, maar wat blijft zijn de vele momenten van lol met jullie en die zal ik niet vergeten.

Wellicht komen we elkaar nog eens buiten de klinische arena tegen, ik ga de verrassing niet uit de weg.

Met vriendelijke groet,

Wim van der Bij

foto