• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

E4va Algemen Interne Geneeskunde, Longziekten, Endocrinologie, Brachy- en Jodiumtherapie

Print 

Op verpleegafdeling E4 worden patiënten opgenomen voor de verschillende specialismen: endocrinologie, longziekten, jodiumtherapie, brachytherapie en voor de algemeen interne geneeskunde. De afdeling is op te splitsen in twee delen: een afgesloten deel van 8 verpleegbedden, waar inwendige bestraling plaatsvindt middels jodiumtherapie en brachytherapie. En er zijn 14 verpleegbedden voor de endocrinologische patiënten, longpatiënten en patiënten met algemeen interne klachten.

Tijdens uw opname is een arts-assistent, ook wel zaalarts genoemd, uw behandelend arts. Uw hoofdbehandelaar (een medisch specialist) is samen met de zaalarts verantwoordelijk voor de medische zorg tijdens uw verblijf op de afdeling. De zaalarts vertelt u tijdens het opnamegesprek wie uw hoofdbehandelaar is. Ieder specialisme op de afdeling heeft haar eigen zaalartsen.

Tijdens uw verblijf op de afdeling kunnen er wisselingen optreden in het hoofdbehandelaarschap. Buiten kantoortijden kan bijvoorbeeld een andere medisch specialist waarnemend hoofdbehandelaar zijn. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de verpleging of de zaalarts.

Bereikbaarheid

U vindt de verpleegafdeling E4va op de vierde etage van het E-gebouw, Fonteinstraat 15. U kunt daar de lift of trap nemen naar de vierde etage. Als u slecht ter been bent kunt gebruik maken van ons gastenvervoer. Bekijk de plattegrond.​

​Het telefoonnummer van de afdeling is:  (050) 361 23 95.