• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

E3va Algemene Interne Geneeskunde

Print 

Op verpleegafdeling E3 worden patiënten opgenomen met algemene interne klachten. Op de afdeling is een 'Intensieve Zorg Unit’ ingericht,  waar patiënten extra bewaakt kunnen worden.  De afdeling  beschikt over 30 verpleegbedden, verdeeld over  één- twee- drie- en vierpersoonskamers.

Tijdens uw opname is een arts-assistent, ook wel zaalarts genoemd, uw behandelend arts. Uw hoofdbehandelaar (een medisch specialist) is samen met de zaalarts verantwoordelijk voor de medische zorg tijdens uw verblijf op de afdeling. De zaalarts vertelt u tijdens het opnamegesprek wie uw hoofdbehandelaar is.

Tijdens uw verblijf op de afdeling kunnen er wisselingen optreden in het hoofdbehandelaarschap. Buiten kantoortijden kan bijvoorbeeld een andere medisch specialist waarnemend hoofdbehandelaar zijn. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de verpleging of de zaalarts.

Bereikbaarheid

U vindt de verpleegafdeling E3va op de derde etage van het E-gebouw, Fonteinstraat 15. U kunt daar de lift of trap nemen naar de derde etage. Als u slecht ter been bent kunt gebruik maken van ons gastenvervoer. Bekijk de plattegrond.​

Het telefoonnummer van de afdeling is:
(050) 361 57 09 (verpleging)
(050) 361 57 11 (secretariaat)