• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

E1va Algemene Interne en Infectieziekten

Print 

Op verpleegafdeling E1 liggen patiënten opgenomen met infectieziekten en patiënten voor behandelingen en/of onderzoek(en) waarbij het noodzakelijk is om één of meerdere nachten te worden opgenomen. De afdeling beschikt over 9 verpleegbedden, verdeeld over één en tweepersoonskamers.

Tijdens uw opname is een arts-assistent, ook wel zaalarts genoemd, uw behandelend arts. Uw hoofdbehandelaar (een medisch specialist) is samen met de zaalarts verantwoordelijk voor de medische zorg tijdens uw verblijf op de afdeling. De zaalarts vertelt u tijdens het opnamegesprek wie uw hoofdbehandelaar is.

Tijdens uw verblijf op de afdeling kunnen er wisselingen optreden in het hoofdbehandelaarschap. Buiten kantoortijden kan bijvoorbeeld een andere medisch specialist waarnemend hoofdbehandelaar zijn. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de verpleging of de zaalarts.

Bereikbaarheid

U vindt de verpleegafdeling E1va op de eerste de etage van het E-gebouw, Fonteinstraat 15. U kunt daar de lift of trap nemen naar de eerste etage. Als u slecht ter been bent kunt gebruik maken van ons gastenvervoer. Bekijk de plattegrond.​

Het telefoonnummer van de afdeling is: (050) 361 24 93